Självgående lagerarbetare sökes för behovsanställning

Är du noggrann, har hög arbetsmoral och gillar att jobba självständigt? Vill du hjälpa oss att leverera förstklassiga köpupplevelser till våra kunder? Vi behöver stärka upp vårt team med nya medarbetare och kanske söker vi just dig?

Lagerarbetare
Kommun: Helsingborg

Omfattning: Behovsanställning 50-100%
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Utbildning
Krav: Avklarad gymnasial utbildning

Språk
Krav: Svenska, Engelska

Om tjänsten

Vi söker noggranna medarbetare till vår ”Pack & Plock”-avdelning i Helsingborg. Arbetsuppgifterna innebär främst att sortera, plocka och paketera produkter (inga tyngre produkter) men även arbetsuppgifter som är relaterade inom paketering och lagervård. Vi söker dig som är självständig, ansvarsfull och som trivs med att röra dig under arbetsdagen.

Tjänsten avser behovsanställning men för rätt personer finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Vem är du?

Som person är du självgående, väldigt noggrann och mån om att göra ett bra jobb. Du ska trivas med att arbeta självständigt, flexibelt och kunna hålla ett högt tempo. Vidare är du strukturerad, stresstålig och har hög arbetsmoral. Vi tror att du uppskattar att sätta igång favoritmusiken i hörlurarna och sedan utföra de tilldelade arbetsuppgifterna med noggrannhet och kvalité under hela arbetsdagen. Du måste trivas med att utföra repetitiva uppgifter utan att bli uttråkad. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är inget krav men meriterande.

Om JTI Ventures

JTI Ventures AB är ett snabbväxande e-handelsföretag med kontor i Helsingborg. Verksamheten startades i början av 2016 och sedan dess vuxit från ett garage på 20 kvm till en lokal på över 1500 kvm. Idag är vi cirka 35 anställda fördelade på lager, kontor och management.

Utöver att sälja våra produkter på några av både Sveriges och Europas största e-handelssidor, har vi också egna, specialiserade webbutiker. Vårt mål är att erbjuda våra kunder bra produkter till bra priser och att alltid ligga i framkant med nyheter på marknaden.

Vi är övertygade om att JTIs framgång är ett direkt resultat av att vi har ett tajt och välfungerande team av anställda. Vi vill ge våra anställda all möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt.

Ta en titt i vår kulturbok för att få en bättre uppfattning av hur det kan vara att arbeta på JTI Ventures:

http://jtiventures.se/onewebmedia/foretagskultur-klar.pdf

Kontakt

Har du frågor eller vill veta mer?
Kontakta gärna rekryteringsansvarig: jobb@jtiventures.se

Tillträde och ansökan

Tjänsten avser behovsanställning och anställningsstart sker efter överenskommelse.
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Skicka din ansökan till: jobb@jtiventures.se
Märk din ansökan: Lagerarbetare

Bifoga CV + Personligt Brev