Kampanj & Inköpsassistent till expansivt e-handelsföretag

Vår verksamhet växer kraftigt och vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor som vill växa med oss. Nu söker vi dig som kan bli en flexibel länk mellan inköp, kampanj och sälj. Vi behöver en ny kollega som tillsammans med vårt nuvarande team kan öka försäljningen för våra onlinebutiker och försäljningskanaler.

Sälj & Inköpsassistent
Kommun: Helsingborg

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om tjänsten

Tjänsten innebär ett självständigt arbete där du kombinerar pris- och produktanalyser med kampanjförslag och andra uppgifter kopplade till inköp. Tjänsten kräver att du trivs med att arbeta självständigt och organiserat. Vi söker dig som har avslutade högskolestudier inom området eller som har något års arbetslivserfarenhet kopplat till inköp. Du bör vara en van datoranvändare och tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska.

Exempel på arbetsuppgifter under en vanlig dag:

  • Skapa inköpsförslag för att utöka vårt befintliga produktsortiment
  • Upptäcka nya produktmöjligheter samt analysera produkttrender och göra prisanalyser
  • Sourca efter nya leverantörer och underhålla relationer med befintliga kontakter
  • Skapa och föreslå kampanjer för våra marknadsplatser och partners
  • Skapa kundunderlag för våra butiker och marknadsplatser inom B2B

Du kommer att arbeta med de dagliga processerna kopplade till inköp och sälj samt arbeta med långsiktiga och strategiska projekt som ligger i linje med företagets vision. Du blir en del av ett kompetent och tight team där alla arbetar självständigt mot individuella och gemensamma mål.

Vad söker vi efter?

Vilja. Vi letar aldrig efter guldstjärnor eller hedersomnämnanden i betygen. Det viktigaste för oss är att du har ambitionen och drivkraften att tillsammans med våra team ständigt flytta våra verksamheter framåt. Skriv till oss varför du är rätt person för tjänsten. Vad är det som får dig att vilja jobba med e-handel och vad kan just du bidra med till vårt företag?

Engagemang. Vi tror att du drivs av tanken att skapa lönsam tillväxt och vill vara med om att skapa e-handelns guldålder. Du kanske dagdrömmer om en framtid på ett ungt företag där du tillsammans med dina kollegor kan djupdyka i världen av prylar och hitta vår nästa storsäljare?

Team-Play. Vi är av åsikten att våra team är den centrala delen i vårt företag. Det är precis lika viktigt att du är självgående som att du är kommunikativ med dina kollegor för att tillsammans utveckla våra butiker och varumärken.

Flexibilitet. Du bör snabbt kunna byta arbetsuppgifter och växla prioriteringsordning för att anpassa dig efter nya situationer och rutiner. I e-handelsbranschen är det snabba svängar som gäller och ibland behöver du lämna ett projekt ofärdigt för att en viktigare möjlighet har dykt upp. Spännande och utmanande – för rätt person.

Nörd. Vi brinner alla för något. Om du talar flytande Klingon eller har lyckats rädda Azeroth i alla expansioner så kommer du garanterat att trivas hos oss. Är du ingen Trekkie eller gamer? Det är lugnt. Vi har både växtgäris, hemmabryggare och True Crime-nördar som trängs på vårt kontor. Skriv gärna med i din ansökan vad som får ditt hjärta att slå lite extra. 

Vilka är vi?

JTI Ventures AB är ett snabbväxande e-handelsföretag med kontor i Helsingborg. Verksamheten startades i början av 2016 och sedan dess vuxit från ett garage på 20 kvm till en lokal på över 1500 kvm. Idag är vi cirka 35 anställda fördelade på lager, kontor och management.

Utöver att sälja våra produkter på några av både Sveriges och Europas största e-handelssidor, har vi också egna, specialiserade webbutiker. Vårt mål är att erbjuda våra kunder bra produkter till bra priser och att alltid ligga i framkant med nyheter på marknaden.

Vi är övertygade om att JTIs framgång är ett direkt resultat av att vi har ett tajt och välfungerande team av anställda. Vi vill ge våra anställda all möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt.

Ta en titt i vår kulturbok för att få en bättre uppfattning av hur det kan vara att arbeta på JTI Ventures:

http://jtiventures.se/onewebmedia/foretagskultur-klar.pdf

Kontakt

Har du frågor eller vill veta mer?
Kontakta gärna rekryteringsansvarig: jobb@jtiventures.se

Tillträde och ansökan

Tjänsten avser en anställning på heltid, anställningsstart sker efter överenskommelse.
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Skicka din ansökan till: jobb@jtiventures.se
Märk din ansökan: Sälj & Inköpsassistent

Bifoga CV + Personligt Brev