Junior Content Creator

Är du en självgående och driven ordkonstnär som gillar att skapa säljande och engagerande innehåll? Identifierar du dig som lite nördig, eller har förkärlek till populärkultur? Då kan det vara dig vi söker som vår nästa Junior Content Creator till vårt team i Helsingborg!

Informatör/Kommunikatör
Kommun: Helsingborg

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Språk
Krav: Svenska, Engelska
Meriterande: Danska, Finska, Norska

Om tjänsten

I rollen som Junior Content Creator arbetar du med att skriva beskrivande, säljande och intressanta produkttexter för de produkter vi säljer online. Du blir en del av ett kompetent team där alla arbetar självständigt mot individuella och gemensamma mål.

Vi ger våra anställda ett stort ansvar tillsammans med ett stort förtroende för att ge alla möjligheten att kunna växa både personligt och yrkesmässigt inom företaget. Eftersom vi är ett företag i en expansiv fas tror vi att du är flexibel och lösningsinriktad.

Tjänsten kräver att du trivs med att arbeta självständigt, noggrant och fokuserat.

Vi vill att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. I övrigt är det meriterande med kunskaper inom fler språk, exempelvis danska, norska, finska, franska eller tyska. Vi ser gärna att du är en van datoranvändare då tjänsten innebär arbete i flera olika program.

Vem är du?

Är du:

  • Lite nördig?
  • Noggrann och strukturerad?
  • Snabblärd och kreativ?
  • Vass på att skriva säljande och informativa texter?

Härligt! Då är det kanske du som är vårt nya tillskott till vårt team på JTI Ventures!

Vi älskar nytänkande individer som är fullproppade med kunskap och fräscha idéer. Kanske har du erfarenhet av eller har studerat språk/informationsdesign/kommunikation tidigare? Viktigast för oss är dock inte vilken utbildning du gått eller hur många poäng du fick på högskoleprovet. På JTI Ventures värdesätter vi främst din personlighet, vilja och ambition.

Vi tror att du har ett genuint intresse för att skapa målande produktbeskrivningar som ger våra kunders köpupplevelse det lilla extra. Vi tror att du besitter kraften att gå in i din egna bubbla och få även den simplaste av diskborstar att låta som den mest spännande produkten i universum.

Om JTI Ventures

JTI Ventures AB är ett snabbväxande e-handelsföretag med kontor i Helsingborg. Verksamheten startades i början av 2016 och sedan dess vuxit från ett garage på 20 kvm till en lokal på över 1500 kvm. Idag är vi cirka 35 anställda fördelade på lager, kontor och management.

Utöver att sälja våra produkter på några av både Sveriges och Europas största e-handelssidor, har vi också egna, specialiserade webbutiker. Vårt mål är att erbjuda våra kunder bra produkter till bra priser och att alltid ligga i framkant med nyheter på marknaden.

Vi är övertygade om att JTIs framgång är ett direkt resultat av att vi har ett tajt och välfungerande team av anställda. Vi vill ge våra anställda all möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt.

Ta en titt i vår kulturbok för att få en bättre uppfattning av hur det kan vara att arbeta på JTI Ventures:

http://jtiventures.se/onewebmedia/foretagskultur-klar.pdf

Kontakt

Har du frågor eller vill veta mer?
Kontakta gärna rekryteringsansvarig: jobb@jtiventures.se

Tillträde och ansökan

Tjänsten avser en anställning på heltid, anställningsstart sker efter överenskommelse.
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Skicka din ansökan till: jobb@jtiventures.se
Märk din ansökan: Junior Content Creator

Bifoga CV + Personligt Brev