E-commerce Assistant

Är du en analytisk nörd som gillar att skapa prydliga rader i excel?

Spännande! Då är det kanske just dina kunskaper vi söker för att bli vår spindel i nätet mellan inköp, leveranser, produkthantering och sälj.

E-commerce Assistant
Helsingborg

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om tjänsten

Vår verksamhet växer kraftigt och vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor som vill växa tillsammans med oss. Nu söker vi dig som kan bli en flexibel länk mellan våra olika avdelningar och tillsammans med dina kollegor kan öka försäljningen för våra onlinebutiker och försäljningskanaler.

Vi söker efter dig som tycker om att nörda ner dig i statistik och marginaler. En vanlig dag på jobbet kan du till exempel jobba med att:

Bevaka och genomföra prisjusteringar på produkter i vårt sortiment
Göra prisanalyser på produktförslag och leverantörer
Sourca efter nya leverantörer och underhålla relationer med befintliga kontakter
Skapa och föreslå kampanjer för våra marknadsplatser och partners
Skapa kundunderlag för våra butiker och marknadsplatser inom B2B
Tillhandahålla rapporter med till exempel försäljningsstatistik efter en kampanj
.. och mycket mer!

Vad söker vi efter?

Vilja. Vi letar aldrig efter guldstjärnor eller hedersomnämnanden i betygen. Det viktigaste för oss är att du har ambitionen och drivkraften att tillsammans med våra team ständigt flytta våra verksamheter framåt. Skriv till oss varför du är rätt person för tjänsten. Vad är det som får dig att vilja jobba med e-handel och vad kan just du bidra med till vårt företag?

Ansvar. Du bör snabbt kunna förstå och bedöma en situation, växla om ditt arbetssätt och därefter fatta konkreta beslut. Du kommer jobba i en snabbföränderlig miljö och hantera flertalet olika uppgifter och därför är det av högsta vikt att du är strukturerad och noggrann.

Engagemang. Du drivs av möjligheten att skapa lönsam tillväxt och för att hitta kreativa vägar för att skapa intressant innehåll för våra kunder och partners. Vi lovar att du får vara ledig på julafton men vi vill gärna att du gör en analys över julklapparnas innehåll och återkommer med en rapport med nya grymma inköpsförslag.

Flexibilitet. Du bör snabbt kunna byta arbetsuppgifter och växla prioriteringsordning för att anpassa dig efter nya situationer och rutiner. I e-handelsbranschen är det snabba svängar som gäller och ibland behöver du lämna ett projekt ofärdigt för att en viktigare möjlighet har dykt upp. Spännande och utmanande – för rätt person.

Nördighet. Du behöver inte kunna citera alla Star Trek eller spela WoW för att trivas hos oss. Växtnörd, mattenörd eller filmnörd – vi välkomnar alla! Men skriv gärna med i din ansökan vad som får ditt hjärta att slå lite extra.

Vilka är vi?

JTI Ventures AB är ett snabbväxande e-handelsföretag med kontor i Helsingborg (Väla Södra). Verksamheten startades i början av 2016 och sedan dess har vi vuxit från ett garage på 20 kvm till en lokal på över 6000 kvm. Idag är vi snart 50 anställda fördelade på lager, kontor och management.

Vi säljer våra produkter hos flera av Sveriges största nätbutiker samt i våra egna skräddarsydda webbutiker. Vårt mål är att erbjuda våra kunder bra produkter till bra priser och att alltid ligga i framkant med nyheter på marknaden.

Vi är övertygade om att JTIs framgång är ett direkt resultat av att vi har högt i tak och att våra högpresterande team ser våra olikheter och mentala mångfald som en tillgång i alla projekt. Vi vill ge våra anställda all möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt för att se en långsiktig framtid hos oss.

Ta en titt i vår kulturbok för att få en bättre uppfattning av hur det kan vara att arbeta på JTI Ventures:
Läs vår kulturbok! 

Kontakt

Har du frågor eller vill veta mer?
Kontakta gärna rekryteringsansvarig: jobb@jtiventures.se

Tillträde och ansökan

Tjänsten avser en heltidsanställning och anställningsstart sker efter överenskommelse.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Skicka din ansökan till: jobb@jtiventures.se
Märk din ansökan: eCommerce Assistant

Bifoga CV + Personligt Brev